8 Sebab Untung Dapat Suami Gemuk

Posted by pr1ntz 22/03/2017 0 Comment(s)

Kalau suami anda berbadan besar atau gemuk, jangan rasa malu. Walaupun badan tak sado, mereka tetap memiliki kelebihan tersendiri.

Kajian dilakukan di Jerman mendapati, lelaki gemuk lebih setia dalam percintaan berbanding lelaki kurus atau memiliki berat badan ideal.

Selain setia dalam bercinta, 8 kelebihan dan untungnya memiliki suami gemuk!

1. Boleh hangatkan badan

Kalau cuaca sejuk, suami boleh peluk dan hangatkan tubuh badan anda. So, jangan asyik komplen je pasal lemak suami anda tu. Ada gunanya.

2. Jadi bodyguard

Fizikal badan suami gemuk pasti membuatkan orang gerun untuk mengganggu anda. Anda akan rasa selamat.
 

3. Nampak comel

Bila berkahwin dengan lelaki gemuk, mesti rasa nak cubit je pipi dan menjadikan perut suami yang boroi sebagai bahan gurauan. Ia sekaligus merapatkan hubungan rumah tangga.

4. Tolong habiskan makanan

Haa..ini memang selalu terjadi. Bila tak habis makan je, suamilah yang akan habiskan makanan anda tu. Tak ada la membazir.

5. Tak cerewet pilih makanan

Ini paling best. Suami gemuk memang senang dalam bab makan. Masak apa saja, pasti mereka akan bedal je tanpa sebarang rungutan.

6. Seorang yang kelakar

Orang gemuk ni sangat peramah dan disukai ramai. Tidak hairanlah jika ada wanita cantik terpikat dengan mereka.

7. Pasangan yang baik

Lelaki berbadan besar sangat prihatin dan sering manjakan pasangannya. Memang bertuahlah isteri yang mempunyai suami sebegini.

8. Jadi bantal peluk

Saiz fizikal suami yang besar tentu sahaja sesuai untuk anda jadikan bantal peluk. Pasti tidur anda setiap malam jadi lebih hangat dan nyenyak.

Sumber: Pesona Pengantin

Write a Comment

Powered by PitchPrint